Een veranderende wereld vraagt om andere Business Modellen!

Sinds begin dit jaar werkt The Other Network samen met VNO-NCW Metropool Amsterdam: Gezamenlijk nodigen we je uit voor een bijzondere bijeenkomst met Microsoft en LinkedIn.

Kan Nederland het wereldwijde icoon worden van digitale transformatie, zoals gastheer Microsoft Nederland dat als ambitie heeft neergezet? We weten dat de wereld flink aan het veranderen is. Bedrijfsmodellen dus ook. De vraag van de klant staat centraal en technologie kan daar op een hele andere manier op inspelen dan vroeger. Deze meeting biedt je de kans om op een andere manier te kijken naar jouw bedrijfsmodel. Na de visie van Microsoft horen we van LinkedIn welke kansen technologie biedt als je geavanceerd wil netwerken en op welke manieren LinkedIn je hier specifiek voor kunt gebruiken.

We sluiten af met een heerlijk walking BBQ dinner waar je volop de gelegenheid hebt om te netwerken met andere genodigden. Klik hier voor de deelnemerslijst tot nu toe.

Datum: dinsdag 4 juli 2017
Tijd: 17.00 – 21.30 uur
Locatie: Café Restaurant In de Zotte Wilg in Aalsmeer
Kosten: Gratis voor leden, niet-leden €45

Programma
17:00 uur    Inloop
18:00 uur    Start inhoudelijk programma
19:30 uur   Walking dinner
21:30 uur    Einde

Sprekers

Ron Augustus, Directeur MKB Microsoft
In Nederland is Ron verantwoordelijk voor de corporate, klein zakelijke en Dynamics markt evenals de partnerstrategie. Door het aanreiken van een groeiend netwerk, nieuwe ideeën en technologieën wil hij partners en klanten helpen om meer te kunnen bereiken. Winst in de toekomst zit niet alleen in technologie maar ook in waarden als luisteren, het verdienen van vertrouwen en het waarmaken van beloftes.

 

 

Raymond Hüner, Directeur LinkedIn LTS Benelux
Raymond is verantwoordelijk voor het leiden van LinkedIn Talent Business voor Benelux. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in Business en IT leaderschip functies in software en services. Samen met zijn team heeft hij tot doel een business opportunity te creëren voor elke werknemer in de Benelux.

 

 

 

Casper Bergmans, Senior Account Executive
Als Senior accountmanager voor LinkedIn Sales Solutions werkt Casper samen met middelgrote en grote bedrijven in de Benelux en EMEA om hen te laten profiteren van het potentieel van LinkedIn door Social Selling. Uitgangspunt is toegang tot de gehele zelf-corrigerende database en het systematisch inzetten van klant-referrals en je gehele zakelijke netwerk.