The Other Businessman verkiezing 2017

The Other Network organiseert jaarlijks als voorstander van diversiteit en culturele verrijking de unieke verkiezing ‘The Other Businessman van het jaar’. Het doel van de verkiezing is om succesvolle, onderscheidende ondernemers en managers met verschillende culturele achtergronden in de top van het bedrijfsleven beter zichtbaar te maken. The Other Businessman verkiezing bestaat uit twee categorieën: de categorie ‘beste multiculturele ondernemer’ en ‘beste multiculturele manager’. De ideale kandidaat is succesvol in zijn vak, onderscheidend, ambitieus, charismatisch en welbespraakt.

Bekijk hier de profielen van de finalisten van dit jaar.

De awards worden uitgereikt tijdens het gala van The Other Businessman op zaterdag 18 november. Gedurende de avond presenteren de finalisten; 3 managers en 3 ondernemers zich “live” aan het publiek, waarna de titel van ‘The Other Businessman’ (TOB) en ‘The Other Manager’ (TOM) door zowel het publiek als een onafhankelijke en vakkundige jury toegekend wordt aan de meest inspirerende en succesvolle kandidaat per categorie. Uiteraard trakteert The Other Network het publiek tussen de bedrijven door op enkele wervende optredens, een culinair hoogstaand diner en tot slot een swingend dansfeest.

Bekijk hier de compilatie van het gala van 2016 voor een eerste indruk. Kijk ook op www.theotherbusinessman.nl voor meer informatie over de verkiezing, foto’s en video’s.

Datum: zaterdag 18 november 2017
Tijd: 18.00 – 01.00 uur
Locatie: Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk
Kosten: Leden gratis, niet-leden € 150,-
Dresscode: Black-tie | Dames: korte/lange galajurk | Heren: smoking met vlinderdas