Lidmaatschap

Een lidmaatschap van The Other Network (TON) is een aanknopingspunt om nieuwe verbindingen te maken met een cultureel divers netwerk en business te genereren, terwijl u tegelijkertijd de maatschappij op een positieve manier beïnvloedt. TON kent de volgende lidmaatschappen:

Businessclub lidmaatschap

Het Businessclub lidmaatschap biedt:

 • Toegang tot een cultureel divers netwerk met beslissers uit het bedrijfsleven, prominenten uit de politiek en maatschappelijke bestuurders.
 • Een profiel voor de TON-app dat in de zomer gelanceerd wordt.
 • Gelegenheid tot netwerken en het genereren van business.
 • Gratis toegang tot alle netwerkbijeenkomsten.
 • Toegang tot exclusieve dinners.
 • Een gratis kaart voor de The Other Businessman verkiezing
 • Mogelijkheid tot introduceren bij interessante prospects.
 • Toegang tot exclusieve bijeenkomsten waaronder de Amsterdamse Haringpartij en bijeenkomsten van VNO-NCW metropool Amsterdam.

Kosten
Het Businessclub lidmaatschap kost €495,- excl. BTW per jaar.

Daarnaast bieden wij voor bedrijven het bedrijfslidmaatschap aan. Hiermee krijgen 2 personen uit uw organisatie toegang tot het netwerk en de activiteiten. De kosten bedragen €795,- excl. BTW voor een jaar.

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden voor het lidmaatschap.

Sponsorpakketten

Naast de lidmaatschappen, biedt The Other Network verschillende sponsorpakketten met extra mogelijkheden voor de profilering van de organisatie en een tafel voor The Other Businessman verkiezing. Voor u als organisatie een hulpmiddel op weg naar een kleurrijker netwerk, meer kennis en een bredere maatschappelijke afspiegeling binnen de organisatie.Het uitgangspunt is het leggen van de verbinding tussen uw organisatie met diverse culturele professionals op hoog niveau. TON biedt drie sponsorpakketten aan die zijn opgebouwd uit de volgende diensten:

 • Branding
  Op de website van TON en/of van de specifieke evenementen wordt de organisatie als partner geprofileerd middels een kort bedrijfsprofiel en logo om uw bereik te vergroten binnen deze succesvolle groep professionals. Tevens wordt uw organisatie ook als partner in de app onder de aandacht gebracht en via onze communicatiemiddelen zoals de nieuwsbrief en social media.
 • Het bedrijfslidmaatschap
  Als partner ontvangt u het Bedrijfslidmaatschap. Dit geeft uw organisatie voor 2 personen toegang tot het netwerk, de app en alle bijeenkomsten die The Other Network organiseert.
 • De TON-app
  In de zomer wordt de app van The Other Network gelanceerd voor leden. In de app treft u alle informatie over de leden, is er een zoek&vind functie en kunt u eenvoudig vanuit uw profiel met de leden interacteren. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om uw organisatie in de app te profileren.
 • Evenementen
  Als sponsor heeft u voor 2 personen gratis toegang tot alle activiteiten. TON organiseert netwerkbijeenkomsten, de Andere Haringpartij en de prestigieuze verkiezing van The Other Businessman.
 • Een tafel tijdens The Other Businessman verkiezing voor 10 personen, inclusief driegangendiner & drankjes en Exposure middels verschillende communicatie-uitingen rondom The Other Businessman verkiezing.
 • Exclusief diner met leden
  Naast de reguliere bijeenkomsten organiseert The Other Network 2 maal per jaar een exclusieve lunch of diner met sponsors en een geselecteerd aantal leden van The Other Network

Kosten
U kunt al een sponsorpakket afnemen vanaf 5.000 (excl. BTW) voor een jaar.

Aanmelden
Meer informatie? Stuur een e-mail naar info@theothernetwork.nl of neem dan contact op met Melvin Tjoe Nij, 06 533 00685.