Bijeenkomsten

Gedurende het jaar organiseert The Other Network verschillende netwerkactiviteiten om onze leden te verenigen. De informele sfeer, de culturele mix van de leden, het eten en de toegankelijke manier van netwerken maken de bijeenkomsten van The Other Network uniek. De bijeenkomsten zijn alleen toegankelijk voor leden en op basis van invitation only.

Nieuwjaarsreceptie
Tijdens de nieuwjaarsreceptie heffen wij op een toplocatie samen het glas op een nieuw succesvol businessjaar. Onder het genot van een drankje, hapje en een DJ is dit een waar feestje om bestaande relaties weer even te spreken en nieuwe leden te ontmoeten.  

De Andere Haringpartij
Diversiteit is wat ons verbindt tijdens de Andere Haringpartij. Een traditioneel event in een nieuw jasje met de Hollandse Haring als middelpunt. Een feestje als uitstekende gelegenheid om kennis te maken met beslissers uit de top van het bedrijfsleven, de overheid en de non-profit sector. Een aanknopingspunt om nieuwe verbindingen te maken met een cultureel divers gezelschap. Kijk voor meer informatie op www.deandereharingpartij.nl 

The Other Businessman Verkiezing
Met The Other Businessman verkiezing wilt The Other Network ondernemers en managers in de top van het Nederlandse bedrijfsleven verenigen, zichtbaar maken en de kans bieden om hun succesverhaal te delen en jongere generaties te inspireren. The Other Businessman verkiezing bestaat uit twee categorieën: ‘de beste multiculturele ondernemer’ en ‘de beste multiculturele manager’. Tijdens een een prestigieuze gala-avond in Hotel Huis ter Duin worden de winnaars verkozen. Een zeer inspirerende avond met spraakmakende gasten. Kijk op www.theotherbusinessman.nl voor meer informatie.

Exclusieve diners
Dineren op top locaties met een selecte groep leden die zijn aangesloten bij The Other Network. Leuke, ambitieuze, succesvolle professionals waar je privé een klik mee hebt en interessant zijn voor je zakelijk netwerk. The Other Network organiseert twee maal per jaar een diner of lunch en zorgt voor de ambiance, selecteert de mensen en let daarbij op de zakelijke én de persoonlijk klik.

Tevens krijgen leden toegang tot exclusieve bijeenkomsten van onze partners, waaronder de Amsterdamse Haringpartij en VNO-NCW Metropool Amsterdam.

Bekijk hier de vorige bijeenkomsten.