Bijeenkomsten

Gedurende het jaar organiseert The Other Network verschillende netwerkactiviteiten om onze leden te verenigen. De informele sfeer, de culturele mix van de leden, het eten en de toegankelijke manier van netwerken maken de bijeenkomsten van The Other Network uniek. Als lid heb je toegang tot:

Netwerkbijeenkomsten
The Other Network organiseert exclusieve netwerkbijeenkomsten die gekoppeld worden aan een economisch of maatschappelijk thema met interessante sprekers uit de top van het bedrijfsleven op bijzondere locaties. Deze netwerkbijeenkomsten staan bekend om een combinatie van Caribische hartelijkheid en Nederlandse efficiëntie en dit is juist wat de club onderscheid.

The Other Dinners
Dineren op top locaties met een selecte groep professionals zoals jezelf? Leuke, ambitieuze, succesvolle, gezellige professionals waar je privé een klik mee hebt en interessant zijn voor je zakelijk netwerk. The Other Network organiseert elk kwartaal een diner en zorgt voor de ambiance, selecteert de mensen en let daarbij op de zakelijke én de persoonlijk klik.

The Other Businessman
Naast de bijeenkomsten organiseert The Other Network jaarlijks ‘The Other Businessman’ verkiezing. Het doel van de verkiezing is om succesvolle, onderscheidende ondernemers en managers van verschillende culturele achtergronden in de top van het bedrijfsleven beter zichtbaar te maken en een welverdiende podium te geven. Een podium dat hen ook samenbrengt om jongeren te inspireren, hun ervaring te delen en kennis en kunde over te dragen. Kijk op www.theotherbusinessman.nl voor meer informatie over de verkiezing.
Ken jij een succesvolle ondernemer of manager die een plek in deze verkiezing verdient? Nomineer deze persoon dan voor de verkiezing van 2017!

Tevens krijgen leden toegang tot exclusieve bijeenkomsten van onze partners, waaronder de Amsterdamse Haringpartij en VNO-NCW Metropool Amsterdam.

Bekijk hier de vorige bijeenkomsten.