Over The Other Network

The Other Network (TON) is in 2005 opgericht als platform voor succesvolle multiculturele ondernemers aangezien de zichtbaarheid van deze groep ondernemers in het Nederlandse zakenleven minimaal was. The Other Network was hiermee de eerste businessclub die een platform bood voor deze doelgroep en daarmee op deze manier de kracht van diversiteit toonde aan de Nederlandse samenleving.

De afgelopen tien jaar is The Other Network uitgegroeid tot een gevarieerde club professionals. Een maatschappelijk initiatief gegoten in de structuur van een businessclub waar iedereen zich welkom voelt ongeacht afkomst, religie of kleur. Een platform dat professionals uitdaagt om het beste uit zichzelf te halen. Een plek waar mooie samenwerkingen tot stand komen en waar talent erkend en herkend wordt. Maar bovenal,  een netwerk dat een realistische afspiegeling is van de maatschappij, een meltingpot van alle etniciteiten, dat als basis kan dienen om culturele diversiteit door te vertalen naar de top in het bedrijfsleven, de politiek en media.

Onze leden zijn wereldburgers die samen willen werken, van elkaar willen leren en zelf als rolmodel jong talent op weg willen helpen. De club organiseert netwerkbijeenkomsten, exclusieve dinners en de prestigieuze verkiezing van The Other Businessman. Een verkiezing waar de beste multiculturele ondernemer en de beste multiculturele manager van het jaar verkozen worden met als doel de zichtbaarheid te vergroten van multiculturele professionals in het bedrijfsleven.

TON bijeenkomsten staan bekend om hun Caribische hartelijkheid en Nederlandse efficiëntie. We creëren een specifieke plek waar:

  • Iedereen zich welkom voelt.
  • Zeer gemakkelijk contact gelegd kan worden met professionals buiten het eigen netwerk.
  • Leden energie krijgen van elkaar.
  • Het opbouwen van een relatie een lange termijn focus kent.
  • Het aangaan van een relatie het uitgangspunt is voor het genereren van business.