Raad van Advies

Per 2017 heeft The Other Network een nieuwe Raad van Advies, die als klankbord optreedt voor The Other Network. De Raad van Advies is nauw betrokken bij het netwerk en ondersteunt The Other Network op strategisch en beleidsmatig niveau.

De leden van de Raad van Advies zijn een afspiegeling van het ledenbestand en zijn professionals die verspreid zijn qua generatie en beroepsgroep en zijn zowel zakelijk als maatschappelijk actief.

Rajish Sagoenie
Voorzitter Raad van Advies en Managing Partner bij Miliman

Rajish Sagoenie studeerde Econometrie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na het behalen van zijn diploma in 1991 studeerde hij in 1994 af aan de Universiteit van Amsterdam met een graad in de Actuariële Wetenschappen. Sinds 2011 is Rajish managing partner bij Milliman. Milliman is één van de grootste adviesbureaus ter wereld op het gebied van actuariële en gerelateerde producten en diensten.

CURRICULUM VITAE
2011 – heden: Managing Partner Milliman Pensioenen
2009 – 2013: Voorzitter Koninklijk Actuarieel Genootschap & Actuarieel Instituut
2003 – 2011: Executive Director AonHewitt
1997 – 2003: Manager Ernst & Young Actuarissen

Martijn Spek
CEO at TalentBlu

Martijn heeft meer dan 20 jaar ervaring met het ontwikkelen en aansturen van organisaties die opereren op het snijvlak van Business en IT. Martijn is afgestudeerd aan de Nyenrode Business Universiteit waar hij een Executive MBA in Business & IT heeft afgerond. Martijn is founder van Reflexo, een organisatie die innovatieve E-HRM oplossingen bouwt en founder van TalentBlu, een 100% op strengths gebaseerde Tech Talent Agency die door inzet van kennis, expertise en specifieke projecten de digitale wendbaarheid van organisaties vergroot. Naast zijn rol bij de Raad van Advies van The Other Network is Martijn tevens bestuurslid bij de Nyenrode Alumni VCV Kring Entrepreneurship.

CURRICULUM VITAE
2013 – heden: CEO van TalentBlu
2016 – 2017: Managing Director van Conclusion Digital
2014 – 2015: CEO van INFIZEN
2007 – 2015: Managing Director van Reflexo
2001 – 2006: Managing Director van ADVIZIER

Vincent Hooplot
Managing Director Hooplot Associates

Vincent heeft meer dan 20 jaar ervaring in senior management in de wereldwijde financiële dienstverlening en hij heeft posities bekleed als Senior Vice President, Group Director en Managing Director. Hij maakte deel uit van diverse executive boards en comités, product quality Boards, branding boards en kent de uitdagingen waarmee senior leiderschapsteams, managers en professionals worden geconfronteerd. Vincent is wereldwijd verantwoordelijk geweest op het gebied handel, IT en financiën. Daarnaast is hij verantwoordelijk geweest voor marketing, accountmanagement, verkoop, verkoopactivering, e-business, functioneel applicatiebeheer, informatiebeheer en contentbeheer. Vincent werkte onder meer voor ING, Robeco, NN IP, Rabobank, OXFAM, OpenProvider en Mn Services. Sinds 2013 is Vincent Managaging Director bij Hooplot Associates.

CURRICULUM VITAE
2013 – heden: Managing Director van Hooplot Associates
2016 – heden: Board Member Oefenen.nl
2016 – heden: Voorzitter Raad van Bestuur Surinaams Instituut voor Markteers
2014 – 2015: Head Global Marketing NN Investment Partners

Anno Bousema
Partner at Financial Assets Actuarial Executive Search

Anno is zijn werkzame leven intensief betrokken bij de ontwikkeling van mensen en organisaties. Eerst in het primaire onderwijs, later als directeur van een instituut voor assurantieonderwijs. Hij werd in 1994 directeur van het Actuarieel Instituut en later ook van het Actuarieel Genootschap, de beroepsvereniging van actuarissen in Nederland. Hij is medeoprichter en was managing director van de European Actuarial Academy, die vanaf 2002 onderwijsactiviteiten voor actuarieel specialisten in Midden en Oost Europa organiseert. Sinds 2011 is Anno als partner verbonden aan Financial Assets Actuarial Executive Search. Zijn focus in de executive search ligt op actuariële en financial risk posities in de financiële industrie. Anno studeerde aan de Pedagogische Academie. Aan de Universiteit van Utrecht behaalde hij zijn Bachelor Onderwijskunde. Hij is lid van verdienste van het Koninklijk Actuarieel Genootschap.

CURRICULUM VITAE
2011 – heden: Partner Financial Assets Executive Search
2013 – heden: Jurylid van de Actuaris van het Jaarprijs
2002 – 2011: Managing Director European Actuarial Academy
1994 – 2011: General Manager Actuarieel Genootschap & Actuarieel Instituut

Ismaël Ahmidout
Head of Cyber Defense Center & Security Operations bij De Nederlandsche Bank en winnaar The Other Manager 2017

Na de middelbare school ging Ismael naar het MTS (technische informatica) in Utrecht. Ismael bleek een ambitieuze leerling en ging hierna ijverig door naar het HBO. In Rotterdam studeerde hij bedrijfskundige informatica. Na zijn afstuderen in 2008 vervulde hij voornamelijk IT-consultancy rollen. In 2013 trad hij in dienst bij De Nederlandsche Bank, als IT-specialist en later als manager. Bij De Nederlandsche Bank heeft hij zijn carrière kunnen samenvoegen met zijn passie voor criminaliteit. Momenteel is hij verantwoordelijk voor de digitale beveiliging van De Nederlandsche Bank. Tijdens zijn carrière bij De Nederlandsche Bank heeft Ismael zijn master bedrijfskunde aan de VU behaald.

CURRICULUM VITAE
2016 – heden: Hoofd Cyber Defense Center en Informatiebeveiligingsbeheer DNB
2015 – 2016: Teammanager DNB
2013 – 2015: SharePoint Administrator DNB
2012 – 2012: SharePoint consultant/Administrator Ahold
2011 – 2012: Projectmanager Generali
2010 – 2011: SharePoint consultant/administrator ASR

 

Bilal Çaki
CEO at Bilal Group en winnaar The Other Businessman 2017

Bilal Çaki is in Amsterdam geboren. In 1989 heeft zijn vader het familiebedrijf Bilal Chicken opgericht. Het bedrijf exporteert pluimveeproducten naar achttien landen wereldwijd en wilt uitbreiden naar eenentwintig landen, waaronder Dubai. Bilal Group heeft zijn hoofdkantoor in Nederland. Met het merk Bilal Chicken levert de Bilal Group een breed assortiment aan gevogelte-producten. Tegenwoordig verkopen ze ook pizza onder de naam Bilal Pizza en snacks onder de naam Bilal Snacks. De omzet groeide in 25 jaar tijd naar 12 miljoen euro.