Sponsorschap

Naast de lidmaatschappen, biedt The Other Network verschillende sponsorpakketten met extra mogelijkheden voor de profilering van de organisatie en een tafel voor The Other Businessman verkiezing. Voor u als organisatie een hulpmiddel op weg naar een kleurrijker netwerk, meer kennis en een bredere maatschappelijke afspiegeling binnen de organisatie.Het uitgangspunt is het leggen van de verbinding tussen uw organisatie met diverse culturele professionals op hoog niveau. TON biedt drie sponsorpakketten aan die zijn opgebouwd uit de volgende diensten:

Branding

Op de website van TON en/of van de specifieke evenementen wordt de organisatie als partner geprofileerd middels een kort bedrijfsprofiel en logo om uw bereik te vergroten binnen deze succesvolle groep professionals.

Evenementen

Als sponsor heeft u voor 2 personen gratis toegang tot alle activiteiten. TON organiseert netwerkbijeenkomsten, de Andere Haringpartij en de prestigieuze verkiezing van The Other Businessman.

Het bedrijfslidmaatschap

Als partner ontvangt u het Bedrijfslidmaatschap. Dit geeft uw organisatie voor 2 personen toegang tot het netwerk, de app en alle bijeenkomsten die The Other Network organiseert.

Een eigen tafel

Een tafel tijdens The Other Businessman verkiezing voor 10 personen, inclusief driegangendiner & drankjes en Exposure middels verschillende communicatie-uitingen rondom The Other Businessman verkiezing.

De TON-app

In de zomer wordt de app van The Other Network gelanceerd voor leden. In de app treft u alle informatie over de leden, is er een zoek&vind functie en kunt u eenvoudig vanuit uw profiel met de leden interacteren. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om uw organisatie in de app te profileren.

Exclusief bedrijfsbezoek met leden

Naast de reguliere bijeenkomsten organiseert The Other Network 2 maal per jaar een exclusieve lunch of diner met sponsors en een geselecteerd aantal leden van The Other Network.

Word sponsor!

Breid je zakelijk netwerk uit via de events en de TON-app.
Word onderdeel van een uniek en kleurrijk netwerk.
Help jong talent op weg in een mentorprogramma.
Dien zowel een zakelijk als maatschappelijk doel.

U kunt al een sponsorpakket afnemen vanaf 5.000 (excl. BTW) voor een jaar.

Ik wil me aanmelden

Nieuwe website

The Other Network is Global People geworden. We organiseren nog steeds onze bekende netwerkevents. Op onze nieuwe website kun je hier alles over vinden. Klik hier voor de vernieuwde website.

globalpeople.nl