Bekendmaking finalisten The Other Businessman verkiezing 2017

6 oktober 2017 Amsterdam Op vrijdag 6 oktober tijdens een feestelijke bijeenkomst in The College Hotel in Amsterdam zijn de 6 finalisten voor The Other Businessman verkiezing 2017 bekend gemaakt. Bekijk hier de foto's van de bekendmaking. De 3 finalisten voor de categorie 'The Other Businessman 2017' zijn: De 3 finalisten voor de categorie 'The Other Manager 2017' zijn:
  • Ismaël Ahmidout, Hoofd Cyber Defense Center en InformatieBeveiligingsBeheer bij De Nederlandsche Bank
  • Iwan Bean, Programmadirecteur bij de Algemene Bestuursdienst, Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
  • Ugur Özcan, Directievoorzitter van Rabobank Almere
De finalisten maken zich vanaf nu op voor de finale die plaatsvindt op zaterdag 18 november bij Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Tijdens het prestigieuze gala presenteren de finalisten zich “live” aan het publiek, waarna de titel van The Other Businessman en The Other Manager door zowel het publiek als een onafhankelijke en vakkundige jury toegekend wordt. Kijk op www.theotherbusinessman.nl voor foto's en video van de vorige edities van The Other Businessman verkiezing.        

Nieuwe website

The Other Network is Global People geworden. We organiseren nog steeds onze bekende netwerkevents. Op onze nieuwe website kun je hier alles over vinden. Klik hier voor de vernieuwde website.

globalpeople.nl