Raad van Advies

Per 2019 heeft The Other Network een nieuwe Raad van Advies, die als klankbord optreedt voor The Other Network. De Raad van Advies is nauw betrokken bij het netwerk en ondersteunt The Other Network op strategisch en beleidsmatig niveau.

De leden van de Raad van Advies zijn een afspiegeling van het ledenbestand en zijn professionals die verspreid zijn qua generatie en beroepsgroep en zijn zowel zakelijk als maatschappelijk actief.

Jessica Conquet
Global IT Security Officer ABN AMRO Clearing | Voorzitter Platform voor Informatiebeveiliging

Jessica heeft meer dan 20 jaar werkervaring binnen het vakgebied van Cyber Security Managment, Cyber- en IT Risk management en IT Audit. Zij heeft diverse Cyber transformaties en ISO27001 certificeringstrajecten opgezet en begeleid binnen internationale corporaties. Tevens is zij een geregistreerd EDP Auditor (RE) bij Norea. Sinds 2015 is Jessica voorzitter van het Platform voor Informatiebeveiliging (PVIB). Het PvIB is, met haar ca. 1500 leden, hét kenniscentrum op het gebied van Informatiebeveiliging in Nederland. Naast haar inzet bij het PvIB is zij reeds enkele jaren actief als Global CISO waar zij leiding geeft aan Cyber professionals in de financiële dienstverlening. Door haar internationale carrière heeft zij veel ervaring opgedaan met het werken met verschillende culturen.
Jessica is gedreven, initiatiefrijk, ondernemend en een teamplayer die niet terugdeinst voor een vaktechnische uitdaging. Open en transparante communicatie staan bij haar voorop.

CURRICULUM VITAE
2018 – heden: Voorzitter Platform Informatie beveiliging
2018 – heden: Global IT Security officer AACB
2016 – 2018: Global CISO PayU
2012 – 2016: Cyber Security Sr. Manager Deloitte
2001 – 2012: Manager Security Risk en Compliance (Getronics/KPN)

Martijn Spek
Senior Executive/ Ondernemer

Martijn heeft meer dan 25 jaar ervaring met het ontwikkelen, aansturen en uitbouwen van diverse FinTech, HR en IT-organisaties. Martijn is afgestudeerd aan de Nyenrode Business Universiteit waar hij een Executive MBA in Business & IT heeft afgerond en een Executive Doctorate Programma heeft gevolgd. Daarnaast vertegenwoordigt hij parttime bij meerdere organisaties een executive managementrol. Naast zijn bijdrage in de Raad van Advies van The Other Network is Martijn tevens voorzitter bij de Nyenrode Alumni VCV Kring Entrepreneurship en People & Technology.

CURRICULUM VITAE
2019 – heden: CCO van Recrout
2018 – heden: CCO van TalentBlu Technologies
2016 – 2018: Managing Director van Conclusion Digital
2014 – 2015: CEO van INFIZEN
2007 – 2015: Managing Director van Reflexo
2001 – 2006: Managing Director van ADVIZIER

Vincent Hooplot
Managing Director Hooplot Associates

Vincent heeft meer dan 20 jaar ervaring in senior management in de wereldwijde financiële dienstverlening en hij heeft posities bekleed als Senior Vice President, Group Director en Managing Director. Hij maakte deel uit van diverse executive boards en comités, product quality Boards, branding boards en kent de uitdagingen waarmee senior leiderschapsteams, managers en professionals worden geconfronteerd. Vincent is wereldwijd verantwoordelijk geweest op het gebied handel, IT en financiën. Daarnaast is hij verantwoordelijk geweest voor marketing, accountmanagement, verkoop, verkoopactivering, e-business, functioneel applicatiebeheer, informatiebeheer en contentbeheer. Vincent werkte onder meer voor ING, Robeco, NN IP, Rabobank, OXFAM, OpenProvider en Mn Services. Sinds 2013 is Vincent Managaging Director bij Hooplot Associates.

CURRICULUM VITAE
2013 – heden: Managing Director van Hooplot Associates
2016 – heden: Board Member Oefenen.nl
2016 – heden: Voorzitter Raad van Bestuur Surinaams Instituut voor Markteers
2014 – 2015: Head Global Marketing NN Investment Partners

Anno Bousema
Partner at Financial Assets Actuarial Executive Search

Anno is zijn werkzame leven intensief betrokken bij de ontwikkeling van mensen en organisaties. Eerst in het primaire onderwijs, later als directeur van een instituut voor assurantieonderwijs. Hij werd in 1994 directeur van het Actuarieel Instituut en later ook van het Actuarieel Genootschap, de beroepsvereniging van actuarissen in Nederland. Hij is medeoprichter en was managing director van de European Actuarial Academy, die vanaf 2002 onderwijsactiviteiten voor actuarieel specialisten in Midden en Oost Europa organiseert. Sinds 2011 is Anno als partner verbonden aan Financial Assets Actuarial Executive Search. Zijn focus in de executive search ligt op actuariële en financial risk posities in de financiële industrie. Anno studeerde aan de Pedagogische Academie. Aan de Universiteit van Utrecht behaalde hij zijn Bachelor Onderwijskunde. Hij is lid van verdienste van het Koninklijk Actuarieel Genootschap.

CURRICULUM VITAE
2011 – heden: Partner Financial Assets Executive Search
2013 – heden: Jurylid van de Actuaris van het Jaarprijs
2002 – 2011: Managing Director European Actuarial Academy
1994 – 2011: General Manager Actuarieel Genootschap & Actuarieel Instituut

Ismael Ahmidout
Head of Cyber Defense Center & Security Operations | Voorzitter Stichting Cyberschool

Na de middelbare school ging Ismael Ahmidout naar het MTS (technische informatica) in Utrecht. Ismael bleek een ambitieuze leerling en ging hierna ijverig door naar het HBO. In Rotterdam studeerde hij bedrijfskundige informatica. Na zijn afstuderen in 2008 vervulde hij voornamelijk IT-consultancy rollen. In 2013 trad hij in dienst bij De Nederlandsche Bank, als IT-specialist en later als manager. Bij De Nederlandsche Bank heeft hij zijn carrière kunnen samenvoegen met zijn passie voor criminaliteit. Momenteel is hij verantwoordelijk voor de digitale beveiliging van De Nederlandsche Bank. Tijdens zijn carrière bij De Nederlandsche Bank heeft Ismael zijn master bedrijfskunde aan de VU behaald. Ismael was in 2017 de winnaar van The Other Manager. Tevens is Ismael de voorzitter van Stichting CyberSchool, Stichting CyberSchool zet zich in om kennis en bewustzijn over een veilig online leven te verspreiden en creëren.

CURRICULUM VITAE
2018 – heden: Voorzitter Stichting Cyberschool
2016 – heden: Head of Cyber Defense Center & Security Operations

Gamis el Bouakili
CEO Lacus Schiphol BV, CEO Metaforá BV, Directeur Cabventure BV en winnaar The Other Businessman 2018

Gamis el Bouakili besloot na zijn studie Logistiek om eerst een jaar of twee als zzp’er in de taxibranche aan de slag te gaan. Van het een kwam het ander en hij werd commercieel manager bij SchipholTaxi. Niet lang daarna stapte de toenmalige directie op en werd Gamis gevraagd om tijdelijk waar te nemen. Tijdelijk werd definitief en in 2007 nam hij het bedrijf over. Hij bouwde het uit van een organisatie met 50 chauffeurs en een aantal dieselauto’s tot bijna 1300 chauffeurs nu en de grootste elektrische taxivloot van Europa. In 2018 won Gamis The Other Businessman.

CURRICULUM VITAE

2007 – heden: CEO Lacus Schiphol BV,Cabventure BV, DGA Sasoben Holding BV, Metaforá BV, Prosopikó BV, en voorzitter Stichting Schiphol Taxi, DGA Bergisch Boekhoff en Frissen Personenvervoer BV
2006 – 2012 : Secretaris VvE de Stadstuinen

Payam Djavdan
End responsible bij ING Global en winnaar The Other Manager 2018

Payam is een professioneel doorgewinterde leider met meer dan 25 jaar werkervaring in grote organisaties in verschillende domeinen (Consultancy, Marketing, Productmanagement, Retail Banking, Aerospace en IT). Payam is een van de grondleggers van “Agile Way of Working” bij ING in Nederland, het model wat nu wereldwijd door meeste multinationals wordt gekopieerd. Hij is in februari 2017 benoemd als “Global Transition Lead” voor de implementatie van “One Agile Way of Working” voor ING wereldwijd. In 2018 won Payam The Other Manager.

CURRICULUM VITAE
2016 – heden: ING Global, Head Way of Working
2008 – 2016: ING Bank, Programma Directeur voor Strategische Veranderingen
2004 – 2008: ING Postbank, Afdeling Vice President Cards & Cash, Product Management Payments
2003 – 2004: ING Retail, Afdeling Change Management

Nieuwe website

The Other Network is Global People geworden. We organiseren nog steeds onze bekende netwerkevents. Op onze nieuwe website kun je hier alles over vinden. Klik hier voor de vernieuwde website.

globalpeople.nl