Adam&Siam

Adam & Siam, geopend in september 2016, in het centrum van Amsterdam, staat garant voor een bruisend avondje uit! Een omgeving met een rijke historie die je laat ontdekken hoe de Nederlandse en Aziatische cultuur elkaar omarmen en versterken in eten, ambiance en cultuur. Een verrassende omgeving waar ‘West meets East’, ‘culture meets kitchen’ en waar Amsterdam Azië omarmt! Zeven dagen per week is het historische pand, met ingangen aan het Rokin en de Nes, geopend van 12.00 tot 01.00 uur.

Naast de wisselende kunstexposities kunt u genieten van een rijk gevulde tafel met een ontdekkingstocht aan smaken; origineel en puur! Kiest u voor ‘Adam’s Choice’: Rib Eye of laat u zich verrassen door ‘Siam’s Choice’ en favoriet van tante Jopie: Pad Nam Prik Pouw?

Neem de tijd, ontspan en ontdek wat het menu en fraaie onderkomen aan verrassingen voor u te verbergen heeft! Kijk op adamsiam.nl voor meer informatie.

Jason Delhaye is naast eigenaar van Adam & Siam ook het gezicht van Thai Restaurant Bangkok Amsterdam en Laren. Zijn tante Josephine (beter bekend als tante Jopie) heeft, samen met haar man Jan, in de jaren tachtig het tweede Thaise restaurant van Amsterdam opgericht. Sinds 2000 heeft Jason het roer overgenomen en zet sindsdien, naast het restaurant in Amsterdam, nu ook de traditie voort in Laren (geopend in juli 2015). Kokkin Poosaithong Duangduan (Poo) zwaait al twintig jaar de scepter in de keuken. Haar keukenteam bestaat uit familieleden uit Thailand die zijn opgeleid door Poo om u kennis te laten maken met de veelzijdige Thaise keuken, waar verse ingrediënten en specerijen centraal staan. Kijk op bangkok.nl voor meer informatie.